Apneu onderzoek

Slaaptherapeuten spelen een rol bij het opsporen van slaapapneu. Obstructief SlaapApneu Syndroom (OSAS) komt veel voor maar wordt soms pas na jaren ontdekt. Aan de hand van een slaapintake en wetenschappelijke vragenlijsten stellen we vast of er sprake is van mogelijk slaapapneu. Vervolgens zorgen we er met samenwerkende partners voor dat u het juiste aanvullend onderzoek en behandeling krijgt. Dat kan een laagdrempelig onderzoek zijn zoals OSASense. Hierbij verbinden we een horloge, een vingerhoedje en een slangetje voor zuurstofmeting in het bloed met elkaar wanneer slaapt. Na een registratie van een nacht worden de gegevens uitgelezen en de uitslag bekend gemaakt. Aanvullend onderzoek kan ook bestaan uit een poly(somno)grafisch onderzoek. Dit onderzoek vindt ook plaats tijdens uw slaap bij voorkeur thuis.

DIAGNOSTIEK

Door goede slaaptesten, metingen en eventuele specialistische onderzoeken wordt uw slaapprobleem goed in kaart gebracht.

Slaapgedrag onderzoek

Wave

Biofeedback meting

Wave

Slaaponderzoek (polisomnografie)

Wave

Apneu onderzoek

Wave

Activiteitsregistratie (actigrafie)

Wave

Melatonine bepaling (DLMO)

Wave

AFSPRAAK MAKEN

Wanneer u uw gegevens hier achterlaat nemen we binnen één werkdag contact met u op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
We helpen je graag verder.