VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen.
Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op.

Een verwijzing van een arts is niet nodig.
U kunt zelf een afspraak maken met ons.
Een verwijzing van huisarts of specialist is prima, hierop staan uw persoonsgegevens en slaapproblemen alvast toegelicht.
Regelmatig staat op de verwijzing ook een vraagstelling van uw arts aan ons.

Het slaapbehandelcentrum is een samenwerking tussen slaapdeskundigen van verschillende organisaties. Uw huisarts kan ons via Zorgdomein of Zorgmail digitaal uw verwijzing versturen. Sens beweegt je/slaaptherapie is het meest gebruikte zoekwoord . We verwachten binnenkort dat het slaapbehandelcentrum een eigen Zorgdomein account heeft

Ja. Een deel van onze dienstverlening kan goed digitaal verlopen. We zien u wel graag ”in het echt ” bij bepaalde slaaponderzoeken en behandelingen. Dat kan zijn op 1 van onze locaties, het kan ook zijn bij u thuis.
Heeft u een sterke voorkeur voor alleen digitaal of alleen ïn het echt elkaar te zien” dan houden wij hier rekening mee.

Ja dat is mogelijk.
Als u cliënt bent bij ons dan krijgt u toegang tot uw digitale portaal waar afspraken, correspondentie en behandeladviezen inzichtelijk zijn voor u.

Samenwerkende partners van het slaapbehandelcentrum hebben contracten met alle verzekeraars. Sens beweegt je geeft slaaptherapie welke vergoed wordt uit uw aanvullende verzekering . Vergoedingen voor nadere diagnostiek worden bekostigd vanuit de basisverzekering.
Dit alles afhankelijk van uw verzekering(polis),
Als u uw BSN bij de hand heeft kunnen we e.e.a. nakijken voor u.
Stel uw vraag via/afspraak maken/invulformulier of bel ons.

In het geval dat u verhinderd bent voor een afspraak dient u dit uiterlijk vierentwintig uur van tevoren af te zeggen middels telefoon of mail.
Zegt u de afspraak niet, of niet tijdig af, dan wordt het tarief van de behandeling in rekening gebracht.

We zijn allemaal (para)medisch werkend en gebonden aan strenge wetgeving op dit gebied. We werken met beveiligde data-systemen voor opslag en uitwisseling van uw gegevens.

ONZE BEHANDELMOGELIJKHEDEN

Onderstaand vind u onze slaapbouwstenen.
In een persoonlijk behandelplan geven we aan welke slaapbouwstenen u nodig heeft om beter te slapen.

AFSPRAAK MAKEN

Wanneer u uw gegevens hier achterlaat nemen we binnen één werkdag contact met u op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
We helpen je graag verder.

Ga naar de bovenkant